Blog

Zašto piti gaziranu vodu?

Trebate li instalirati aparat za pjenušavu vodu u svoj hotel, restoran, ured, dom?

Gazirana voda vrlo je popularna, zbog čega je svaki objekt dostojan toga nudi na svom izborniku pića. Može se naći u boci ili u vrču, zahvaljujući aparatu s pjenušavom vodom: koje su prednosti potonjeg? Njegov trošak? Zamjenjuje li stvarno flaširanu pjenušavu vodu?

Zašto piti gaziranu vodu?

Pjenušava voda sadrži ugljični dioksid, što joj daje onaj osjećaj lakoće u ustima i okus. Izvorno medicinska voda, tada luksuzno piće, koje su uglavnom konzumirali dobrostojeći slojevi, gazirana voda demokratizirana je s kraja 19. stoljeća. Međutim, iz svoje je povijesti zadržao sliku vode vrhunskog ranga u usporedbi s negaziranom mineralnom vodom.

U svojim ranim danima gazirana se voda uglavnom prodavala u ljekarnama zbog svojih zdravstvenih blagodati: konzumirana tijekom obroka, olakšava probavu zahvaljujući bikarbonatu, koji neutralizira želučanu kiselost i povećava iskrivljenje trbuha.

Bogat mineralima, pruža i zanimljive hranjive sastojke za tijelo. Pijenje gazirane vode stoga ima mnogo blagodati za zdravlje i okus!

Prednosti stroja s pjenušavom vodom

Ulaganje u stroj za pjenušavu vodu za vaš restoran, hotel, domaćinstvo… prije svega je militantni izbor: možete li sudjelovati u lokalnom i održivom pristupu, a flaširanu vodu kamionom prevoziti iz cijele Europe? Ovdje postoji očita kontradikcija.

Ulaganjem u fontanu s pjenušavom vodom poduzet ćete konkretne mjere kako biste ograničili emisiju ugljičnog dioksida, kao i proizvodnju otpada.

Fontane s pjenušavom vodom koje nudimo također su opremljene uređajem za mikrofiltraciju vode, kao i rashladnim sustavom: ne samo da imate nepresušni i trenutni izvor gazirane vode, već i to – ovdje je i mikrofiltriran i svjež!

Vaša svježa ili pjenušava mikrofiltrirana voda NULA KILOMETRA – NULA OTPADA!

Zahvaljujući najsuvremenijim sustavima, strojevi s pjenušavom vodom omogućuju trenutno dobivanje vode vrhunske kvalitete uz savršenu temperaturu (podesivu); vaš standard bit će revidiran prema gore, a korisnici će uživati ​​u optimalnom gastronomskom iskustvu. Imajte na umu da sve naše fontane s pjenušavom vodom omogućuju čak i podešavanje veličine i intenziteta mjehurića!

Ugradnja fontane s pjenušavom vodom također ima značajne ekonomske prednosti. Osim što dugoročno štedite novac uklanjanjem troškova povezanih s kupnjom flaširane vode, oslobađate prostor za skladištenje i štedite prostor u svom restoranu ili hotelu, a istovremeno ograničavate utovar i rukovanje istovarom.

Svi problemi s skladištenjem boca rješavaju se trenutno: nema potrebe za naručivanjem, skladištenjem i rukovanjem sanducima boca, ovaj prostor i tu energiju možete koristiti za druge proizvode ili radnje. Nije potrebno upravljati dvostrukim zalihama pjenušave i negazirane vode, fontane s pjenušavom vodom također su sasvim sposobne za proizvodnju mikrofiltrirane mirne vode koja je hladna ili na temperaturi.

Napokon, ulaganje u fontanu s pjenušavom vodom također olakšava kuhanje s pjenušavom vodom. Zapravo, kuhanje s pjenušavom vodom vašem povrću daje prirodniju i živahniju boju nakon kuhanja i poboljšava zdravlje vaših kupaca zahvaljujući mineralima prisutnim u vodi; kulinarsko iskustvo postat će bolje samo u vašem pogonu!

Bez oslanjanja na vaš konačni izbor stvoriti niz DETOX vode s mikrofiltriranom kvalitetnom vodom i mogućnošću personalizacije boca s vodom s logom vašeg objekta.