MISLI ZELENO & CERTIFIKATI

Zahvaljujući odabiru prirodnih rashladnih plinova,

BLUPURA jedini je proizvođač hladnjaka za vodu koji je naveden u

GREENPEACE “Cool Technolgy Report”!

PRIRODNI RASHLADNI PLINOVI

„Cool Technologies: work without HFCs – 2010“ naslov je godišnjeg izvještaja Greenpeacea u kojem se navode tvrtke koje su se istaknule širom svijeta zbog upotrebe rashladne tehnologije koja ne koristi hidrofluoroogljikovodike (HFC), a koji su glavni doprinositelji “globalnom zagrijavanju”. Iz tvrtke Blupura, čiji smo zastupnik, jako su ponosni na činjenicu da su jedini proizvođač hladnjaka za vodu spomenut u ovom izvješću, što je dokaz njihove usklađenosti u pogledu zaštite okoliša.

ZAJAMČENA UŠTEDA ENERGIJE

Izjava poput “Poštivanje okoliša” nije samo moderan natpis kojim se maše, već je to filozofija naše tvrtke i ona koju shvaćamo vrlo ozbiljno: štednja se temelji na gospodarskom razvoju, pa čak i više zbog sve većeg smanjenja prirodnih resursa.

ZELENA TEHNOLOGIJA

Danas su naši hladnjaci vode dizajnirani od što više materijala koji se može reciklirati i opremljeni su uređajima za uštedu energije koji smanjuju njenu potrošnju. Prije svega prvi smo proizvođač na svjetskom tržištu koji je koristio potpuno prirodni rashladni plin R290. Veliki izbor i kvaliteta proizvoda našim je kupcima dao mogućnost odabira proizvoda s nultim utjecajem na globalno zagrijavanje, uz uštedu energije od oko 15% i bolje ukupne performanse hladnjaka.

MANJE BOCA

Samim odabirom upotrebe mrežnog hladnjaka za vodu doprinosite otklanjanju lošeg ekonomskog utjecaja flaširane vode (proizvodnja, transport i odlaganje) na okoliš u vašem okruženju i ogromnog utjecaja na okoliš čitavog planeta (emisije CO2 i nerazgradiva plastika).